3 ΗΜΕΡΕΣ 11-13/06/22
1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ –ΛΕΥΚΑΔΑ
Αναχωρούμε 7:30 από Αθήνα και αφού διασχίσουμε την Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών και θα περάσουμε με τα τοπικά fery boat ή την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.
Στο Αντίρριο θα κάνουμε μια ολιγόλεπτη στάση και εν συνεχεία μέσω της ΙΩΝΙΑΣ ΟΔΟΥ πολύ νωρίς θα περάσουμε την πλωτή γέφυρα που ενώνει το νησί με τις Ακαρνανικές ακτές.
Αμέσως θα κατευθυνθούμε στην ωραιότερη παραλία της Λευκάδας το Kαθισμα οπου θα κάνουμε το πρώτο μπάνιο του ταξιδιού μας.
Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης που είναι πολιούχος και προστάτιδα του νησιού και βρίσκεται στον ιερό βράχο της Κυράς, όπως αποκαλούν την Υπεραγία Θεοτόκο οι Λευκάδιοι»
Άφιξη στο ξενοδοχείο μας που είναι στην παραθαλάσσια περιοχή Νικιάνα ,τακτοποίηση στα δωμάτια μας και μετά το γεύμα θα επισκεφτούμε την πόλη του νησιού για μία βραδινή βόλτα.
2η ΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ: ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ-ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΠΑΡΓΑ
Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε με προορισμό την όμορφη Πάργα όπου θα πάρουμε το καραβάκι για μια ολοήμερη κρουαζιέρα στους Παξούς-Αντίπαξους.
Θα ξεκινήσουμε το πρωί όπου θα φτάσουμε στην εξωτική παραλία, το κρυμμένο μυστικό των Αντίπαξων με τα λουλακί νερά που θα ζήλευε και η Χαβάη.
Αν υπάρχει παράδεισος θα είναι κάπως έτσι Θα παραμείνουμε για λίγο για μια βουτιά στο μικρό κόλπο με τα ρηχά, κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά με τη βλάστηση να κατεβαίνει μέχρι το κύμα και την παραλία χωμένη στο βάθος του με λευκή άμμο και βότσαλα.
Αργότερα θα κατευθυνθούμε δυτικά για να επισκεφθούμε τις Μεγάλες Γαλάζιες Σπηλιές. Θα προσεγγίσουμε τις Σπηλιές της Υπαπαντής, το Σπήλαιο Γαλάζιο, τον Ορθόλιθο όπου είναι εξαιρετικά μεγάλο, εντυπωσιακό με υπέροχα νερά και τέλος τον Τρυπητό.
Το σκάφος θα πλησιάσει αρκετά στις Σπηλιές και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες εισχωρεί και μέσα σ’ αυτές. Εδώ θα παραμείνουμε 30΄ για ν’ απολαύσουμε το φυσικό κάλλος αλλά και για να κάνουν το μπάνιο τους όσοι το επιθυμούν.
Το μεσημεράκι θα φτάσουμε στον Γάιο, στο κουκλίστικο, μικρό νησί των Παξών Εδώ θα έχουμε αρκετό χρόνο για φαγητό και μπάνιο.
Αργά το μεσημεράκι αναχωρούμε από τον Γάιο και νωρίς το απόγευμα θα φτάσουμε στην Πάργα.. Το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για να διανυκτερεύσουμε.
3η ΗΜΕΡΑ: ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΝΥΔΡΙ
Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε να περιπλανηθούμε στο νησί. θα κατευθυνθούμε πιο νότια για να γνωρίσουμε την Βασιλική, ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό,
Ο επόμενός μας προορισμός όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα αλλά και μπάνιο για όσους θέλουν είναι το Νυδρί. Γραφικό ψαροχώρι
. . Μπροστά στο Νυδρί, μέσα στον κόλπο, αναδύονται τα όμορφα «Πριγκιποννήσια», Μαδουρή, Χελώνη, Σκορπιός, Σπάρτη, Σκορπίδι που το ένα δίπλα στο άλλο και μαζί με τη χερσόνησο της Αγίας Κυριακής δεξιά, δημιουργούν ένα υπέροχο νησιώτικο σύμπλεγμα, κάτι σαν φιόρδ. Είναι το πιο κοσμοπολίτικο μέρος του νησιού με το άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση να δεσπόζει στην πλατεία στο λιμάνι ν’ αγναντεύει το Σκορπιό. Γεμάτοι εικόνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς θ’ αφήσουμε την γραφική Λευκάδα και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ θα φτάσουμε στην ΑΘΗΝΑ και στα σημεία από τα οποία είχαμε ξεκινήσει, όπως είχαν οριστεί από το γραφείο μας.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 129 € ΜΟΝΟ!!
ΤΙΜΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ: 30 ΕΥΡΩ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Δύο διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία Vessarios & Pegasos 3* στην  Νικιάνα Λευκάδας δίπλα στη θάλασσα.
• 2 Πρωινά σε πλούσιο μπουφέ
• Μεταφορές-περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
• Συνοδείες – Ξεναγήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
• Έκδοση Αποδείξεων συμπεριλαμβανομένου και ΦΠΑ
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης-Ευρωπαϊκή Πίστη
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
• Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται
• Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο