ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
«Μέσα από τα βαθιά νερά άνθησε το νησί της Ρόδου παιδί της θεάς του Έρωτα Αφροδίτης, για να γίνει νύφη του Ήλιου»
Πίνδαρος
Τα κοσμοπολίτικα θέρετρα, τα γραφικά κάτασπρα χωριουδάκια και οι ερημικές παραλίες, οι ατέλειωτες δαντελωτές παραλίες, οι κατάξανθες αμμουδιές, οι κρυστάλλινες πηγές, οι καστροπολιτείες, τα ηλιοκαμένα αιγαιοπελαγίτικα τοπία, ο ολόχρυσος ήλιος, οι μπουκαμβίλιες κι οι ιβίσκοι της, οι καταπράσινες ρεματιές και οάσεις δροσιάς, τα πευκοδάση και οι αμπελώνες, γεμίζουν χρώμα τις ορεινές σας περιπλανήσεις και περιμένουν να τις ανακαλύψεις.
1η Ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΤΑΞΙΔΙ
Θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι του Πειραιά για ν αναχωρήσουμε στις 19.00 για Ρόδο.
2η Ημέρα: ΡΟΔΟΣ – ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ
Θα πάμε στο ξενοδοχείο μας να τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας και θα γνωρίσουμε την ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, Θα περπατήσουμε στα λιθόκτιστα καλντερίμια. Θα θαυμάσουμε σπίτια με ολάνθιστα μπαλκόνια. Θα διασχίσουμε την Οδό των Ιπποτών ,τα καταλύματα των Γλωσσών, και το αναστηλωμένο κτίριο της Προβηγκίας,. Θα θαυμάσουμε ακόμη το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών, το Νοσοκομείο των Ιπποτών, την Οπλοθήκη, το Τζαμί του Σουλεϊμάν και το Μέγαρο της Καστελλανίας, θα επισκεφθούμε το παλάτι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥ ή ΚΑΣΤΕΛΛΟ. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη Παλιά Πόλη αλλά και τη Νέα Πόλη, το λιμάνι, τα μεσαιωνικά κτίσματα, τις πλατείες, τα μουσεία, ιστορικούς δρόμους, τα κτίρια και τις εκκλησιές. Μπορείτε να πιείτε το καφέ σας ή να πάρετε το μεσημεριανό σας γεύμα και να κάνετε τα ψώνια σας.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
3η Ημέρα: ΣΥΜΗ – ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ – ΡΟΔΟΣ(προαιρετικό πρόγραμμα αξίας..39ευρώ )

Αναχωρούμε στις 09:00π.μ με το πλοίο και φτάνουμε στις 10:30π.μ στον Πανορμίτη (Σύμης). Θα παραμείνουμε εκεί 2 ώρες(12:30π.μ). Μπορούμε να περιπλανηθούμε στο κτιριακό συγκρότημα του μοναστηριού που ενίσχυσε την Ελλ. Επανάσταση και διαθέτει το λαογραφικό και το μουσείο εκκλησιαστικής τέχνης. Αναχωρούμε στις 12:30π.μ για το λιμάνι της Σύμης. Έχουμε 3 ώρες για να περπατήσουμε στα σοκάκια, ν’ ανεβούμε από το Γιαλό στην Άνω Σύμη από τη Καλή Στράτα με τα 500 σκαλοπάτια και ν’ απολαύσουμε τη θέα, να πιούμε το καφέ ή το ουζάκι μας με μεζέ το περίφημο γαριδάκι . Στις 17:00μ.μ αναχωρούμε και στις 18:00μ.μ φτάνουμε στη  Ρόδο, ξεκουραζόμαστε στο ξενοδοχείο και αργότερα μπορούμε να κάνουμε μια βραδινή βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

  • Όσοι δεν επιλέξουν την προαιρετική εκδρομή στην Σύμη μπορούν να αξιοποιήσουν τη μέρα τους όπως επιθυμούν.
4η Ημέρα: ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ –– ΛΙΝΔΟΣ
Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για μια ολοήμερη εξερεύνηση του νησιού. Θα επισκεφθούμε να προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Εδώ θα κάνουμε μια στάση στην μαγευτική παραλία της Τσαμπίκας για ένα μπάνιο στα καταγάλανα νερά –σε μια από τις πολλές οργανωμένες παραλίες της Ρόδου.
Τελευταίος σταθμός της ημέρας η ΛΙΝΔΟΣ. Σαν ένας βράχος ριγμένος στο πέλαγος που στέκει μόνος, λούζεται απ’ τα κύματα και συνδέεται σχεδόν τυχαία με τη στεριά, η Λίνδος “μοιάζει ν’ απολαμβάνει την ατέλειωτη θάλασσα. Γνωρίσαμε όλα τα σημαντικά και αξιόλογα του νησιού. Επιστρέφουμε στην Παλιά Πόλη με ελεύθερο χρόνο μέχρι να επιβιβαστούμε στο πλοίο για Πειραιά
Σημείωση: Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται η εκδρομή στη Σύμη.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 250€ ΜΟΝΟ!!
Περιλαμβάνονται:
• Τα εισιτήρια του πλοίου σε οικονομική θέση με την Βlue Star Ferries
• 2 διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεio 4* στο κέντρο της πόλης
• 2 πλούσια πρωινά μπουφέ
• Ξεναγήσεις με τοπικά πούλμαν, έμπειρο προσωπικό του γραφείου μας