2 ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1 HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ
Αναχώρηση στις 7:00 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΣΤΥΛΙΔΑ για να φτάσουμε στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ. Στον πανέμορφο γραφικό κολπίσκο με την αμμουδερή παραλία θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό.Αναχωρουμε για  τον  Βόλο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ParkHotel 4*, μέσα στην πόλη του Βόλου. Βραδινη βολτα στα τσιπουραδικα του Βολου-Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα: ΒΟΛΟΣ – ΓΛΥΦΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ – ΑΘΗΝΑ

Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θ’ αναχωρήσουμε για το λιμανι της Γλυφας να επιβιβαστούμε στο πλοίο για να γνωρίσουμε το καταπράσινο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο, τη μικρή αλλά πανέμορφη, τη πιο φημισμένη και πιο τουριστική από τις Σποράδες με τα σμαραγδένια νερά και τα πεύκα να φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Το πλοίο μπαίνει στο λιμάνι και το μάτι πέφτει στις κατάφυτες βραχονησίδες, στον παραδοσιακό οικισμό, στα κανόνια του κάστρου που κοιτούν ειρηνικά τη θάλασσα, στα πολύχρωμα καΐκια. Η πρώτη εντύπωση είναι ειδυλλιακή και μας προϊδεάζει με τον καλύτερο τρόπο για τις εικόνες που θα ξετυλιχτούν σελίδα σελίδα μπροστά μας σαν διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Θα κάνουμε το μπάνιο μας σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της χώρας μας, που έχει χαρακτηριστεί ως φυσικότερη της Μεσογείου, τις Κουκουναριές. Μια ονειρεμένη παραλία, με χρυσαφένια αμμουδιά, περιτριγυρισμένη από ένα πυκνό πευκοδάσος. Θα παραμείνουμε εκεί για μπάνιο και φαγητό και θα πιούμε τον απογευματινό μας καφέ στη Χώρα της Σκιάθου. Στην πόλη θα εντυπωσιαστείτε από τη γραφική εικόνα των σπιτιών που απλώνονται στους κυματιστούς λόφους.Αποβίβαση στο λιμάνι και επιβίβαση στο λεωφορείο μας για επιστροφή στην Αθήνα, με ενδιάμεση στάση.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:          95 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:   120 ΕΥΡΩ

 

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορα με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4*στην παραλία του Βόλου
  • Πρωινό στο ξενοδοχειο
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.

 

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 3,00 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
  • η ολοημερη κρουαζιερα στην Σκιαθο
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.