2 ΗΜΕΡΕΣ 4-5/06/2022
Η Υδρούσα του Αιγαίου!!
Διήμερη εκδρομή στην αρχοντική Άνδρο, το νησί των εφοπλιστών και των καπεταναίων με τους αμέτρητους θησαυρούς.. Ευκαιρία να απολαύσουμε το μπάνιο μας στις χρυσαφένιες παραλίες του νησιού, να γοητευτούμε από την ιστορία, την ομορφιά και την αρχιτεκτονική της Χώρας, να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά τοπικά γλυκά, αμυγδαλωτά, καλτσούνια και παστιτσάκια, να πιούμε από το ιαματικό νερό της πηγής Σάριζας, να δροσιστούμε από το νερό στην πανέμορφη βρύση του χωριού Μένητες και να προσκυνήσουμε σε ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια του νησιού.
Η Άνδρος είναι «η νήσος η έκπαγλος, η βασιλίς του Αιγαίου… η ωραιοτέρα όλων του κόσµου», έγραφε ο Ανδριώτης ποιητής Ανδρέας Εµπειρίκος…
1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ (ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΜΕΝΗΤΕΣ – ΣΑΡΙΖΑ – ΧΩΡΑ – ΓΑΥΡΙΟ)
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο για το κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου. Άφιξη στο Γαύριο μετά από περίπου 2 ώρες, επιβίβαση στο τουριστικό λεωφορείο μας και αναχώρηση για την περιήγησή μας στο νησί. Περνώτας από τους Μένητες θα κάνουμε μια σύντομη στάση στο καταπράσινο χωριό με τα άφθονα νερά. Συνεχίζουμε για την ιστορική μονή Αγ. Μαρίνας, ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια του νησιού. Χρόνος για προσκύνημα. Στον δρόμο μας, θα συναντήσουμε την πηγή Σάριζα, με το ιαματικό νερό που είναι πλούσιο σε διάφορα μέταλλα. Σύντομη στάση. Επόμενος προορισμός μας, η γραφική Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για να κάνουμε τη βόλτα μας, να θαυμάσουμε το μνημείο του Αφανούς Ναύτη, να φωτογραφίσουμε τον φάρο Τουρλίτη, φαγητό (προαιρετικό) και για μπάνιο για όσους το επιθυμούν. Κατόπιν μετάβαση στο Γαύριο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρεση.
2Η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΔΡΟΣ (ΜΠΑΤΣΙ – ΓΑΥΡΙΟ) – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Μετάβαση σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, το Μπατσί. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στα καθαρά νερά, χαλάρωση στην παραλία και για φαγητό (προαιρετικό). Στη συνέχεια μετάβαση στο Γαύριο για επιβίβαση στο πλοίο για να επιστρέψουμε στη Ραφήνα. Το πλοίο αναχωρεί στις 18:00 μμ. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο τουριστικό λεωφορειο και επιστροφή στην Αθήνα, στα καθορισμένα από το γραφείο σημεία.
ΤΙΜΗ: 115 € ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
ΤΙΜΗ: 145 € ανά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Μετακινήσεις με σύγχρονο κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο του γραφείου σύμφωνα με το εκδρομικό πρόγραμμα.
 Εισιτήρια πλοίου Ραφήνας-Άνδρου-Ραφήνα.
 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο 3*ANDROS HOLIDAY HOTELστο Γαύριο με πρωινό.
 Έμπειρος αρχηγός του γραφείου.
 Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 Αποδείξεις συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16).
 Τυχόν είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
• Tο γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της εκδρομής, χωρίς ενημέρωση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο και εάν υπάρξουν λόγοι που το επιβάλλουν, λόγοι ασφαλείας, καλύτερης διεκπεραίωσης του προγράμματος της εκδρομής και διευκόλυνσης του ταξιδιώτη.