Μονοήμερη Εκδρομή 5/06/2022
Ρομαντισμός, αρχοντιά και πολυτέλεια. Στην Πελοπόννησο θα συναντήσετε μια ζωντανή πόλη–μουσείο, που ανυπομονεί να σας συστήσει τους θησαυρούς της. Το Ναύπλιο. Κεραμιδένιες στέγες, γκρίζα πέτρα, γαλαζοπράσινη θάλασσα. Το περίφημο Μπούρτζι, η Ακροναυπλία, το Παλαμήδι. Μια πόλη-καλλονή. Κάστρα και νεοκλασικά κτήρια, παλιές γειτονιές, πεζόδρομοι και μεγάλες πλατείες. Μια πόλη που ξεχειλίζει από ζωή, που διατηρεί τους θρύλους του παρελθόντος και σας παρασύρει στη μυστηριακή της ατμόσφαιρα. Η «Νάπολη της Ανατολής» των Βενετών, η πρώτη επίσημη πρωτεύουσα της Ελλάδας το 1828. Μια πόλη, όπου θα θέλετε να μείνετε για πάντα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Θα αναχωρήσουμε στις 7:00π. από την Αθήνα, από τα σημεία που έχει ορίσει το γραφείο μας, και θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στον Ισθμό της Κορίνθου. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας μέσω Άργους και θα επισκεφθούμε την παραλία στο Τολό, όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά της.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ναύπλιο. Ίσως η πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου κι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς όλες τις εποχές του χρόνου. Στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου, με τη διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα δύο ενετικά κάστρα που τη στεφανώνουν, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι, είναι διάχυτη η αύρα της πρώτης πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους.
Εκεί θα έχουμε χρόνο για περπάτημα στα πέτρινα σοκάκια και για καφέ στη λιθόστρωτη Πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια θ’ αναχωρήσουμε για την Αθήνα και τα άλλα σημεία που είχαν οριστεί από το γραφείο μας με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό της Κορίνθου.
ΤΙΜΗ KAT’ ATOMO: 18€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
 Ξεναγήσεις, περιηγήσεις με σύγχρονα κλιματιζόμενα πούλμαν
 Αρχηγός/Συνοδός Εκδρομής