2 ΗΜΕΡΕΣ 11-12/06/2022

Διήμερη απόδραση για χαλάρωση και μπάνιο στις πανέμορφες παραλίες της Κουρούτας και του Καλού Νερού!!!
Μίνι εξόρμηση σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα για να χαλαρώσουμε από τους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε δύο από τις πιο ξακουστές παραλίες της δυτικής Πελοποννήσου, συνδυάζοντάς τη με μια επίσκεψη σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας, τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Η Πελοπόννησος έχει κερδίσει, χάρη στις εναλλαγές του τοπίου και τον ιστορικό της πλούτο, το στοίχημα με κάθε είδους ταξιδιώτη. Η μεγάλη ακτογραμμή που αγκαλιάζει τη δυτική πλευρά της Ηλείας με τα υπέροχα νερά του Ιονίου κάνει τα καλοκαίρια σας ονειρικά και την επιθυμία σας για «ακόμα λίγο καλοκαίρι, ακόμα λίγο αλμύρα» πιο έντονη. Άμμος μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, δέντρα έως το νερό, βουτιές στο Ιόνιο. Στην απέραντη ακτογραμμή της, στα βορειοδυτικά της Πελοποννήσου, από την Κυλλήνη έως την Κουρούτα, ο χρόνος σταματάει να κυλά. Η σχεδόν συνεχόμενη παραλία μήκους δεκάδων χιλιομέτρων, που ξεκινά από τη Στροφιλιά στα σύνορα με την Αχαΐα και φτάνει έως την Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, είναι η πεμπτουσία του ελληνικού καλοκαιριού: χρυσή ατέλειωτη αμμουδιά, βραβευμένη με κάμποσες γαλάζιες σημαίες, αμμόλοφοι, κρυστάλλινα νερά, θεαματικά ηλιοβασιλέματα και παράκτια δάση. Αυτό που λέμε «παράδεισος επί γης».
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΟΥΡΟΥΤΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Αναχώρηση το πρωί από τα σημεία που έχει ορίσει το γραφείο μας και μετά από ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Κουρούτα. Η Κουρούτα κατέχει περίοπτη θέση στις παραλίες της Δυτικής Πελοποννήσου με το απέραντο γαλάζιο, τη χρυσή άμμο και το ήπιο κλίμα. Το πιο τουριστικό κομμάτι της περιοχής, «η Μύκονος της Πελοποννήσου», όπως την αποκαλούν. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το μπάνιο μας, να χαλαρώσουμε και για φαγητό (προαιρετικό). Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αρχαία Ολυμπία, τον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με προορισμό την αμμώδη παραλία του Καλού Νερού. Όσοι θέλετε νωρίς το πρωί πριν την αναχώρηση, μπορείτε να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση, για να θαυμάσετε από κοντά το αρχαίο στάδιο και τον ναό του Δία, εφόσον είναι ανοικτά (προαιρετικό). Άφιξη στο Καλό Νερό, ένα παραθαλάσσιο χωριό με πανέμορφα τοπία, πλούσια βλάστηση και τη «χρυσή» αμμώδη ακτή, έναν από τους σημαντικούς βιότοπους για τη θαλάσσια χελώνα Καρέτα-Καρέτα, έναν μικρό παράδεισο. Χρόνος για μπάνιο, χαλάρωση, βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το απόγευμα.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 69 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Μετακινήσεις με τουριστικό λεωφορείο του γραφείου σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Αρχαία Ολυμπία
 1 πρωινό μπουφέ
 Αρχηγός/Συνοδός Εκδρομής
 Έκδοση αποδείξεων με Φ.Π.Α
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης- Ευρωπαϊκή Πίστη
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
 Τυχόν είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 Tο γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της εκδρομής, χωρίς ενημέρωση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο και εάν υπάρξουν λόγοι που το επιβάλλουν, λόγοι ασφαλείας, καλύτερης διεκπεραίωσης του προγράμματος της εκδρομής και διευκόλυνσης του ταξιδιώτη.