3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

Δεν είναι μόνο η σαγήνη των γκρεμών, ο μύθος της χαμένης Ατλαντίδας. Είναι τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, η καλντέρα, το ηφαίστειο, το ξεφάντωμα στα Φηρά, τα απογεύματα στο Ημεροβίγλι, το κολύμπι στις μαύρες παραλίες, , η ζωντάνια, η ενέργεια, ο ερωτισμός και η μαγεία.
1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΦΗΡΑ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά, όπου θα σας περιμένει ο εκπρόσωπος του γραφείου για να σας δώσει τα εισιτήρια και να επιβιβαστείτε μαζί στο πλοίο BlueStar Delos με προορισμό τη μαγευτική Σαντορίνη. Το πλοίο αναχωρεί στις 7:25 π.μ. Άφιξη στο λιμάνι του Αθηνιού στις 14:50 περίπου, επιβίβαση στο τουριστικό λεωφορείο και μετάβαση στα Φηρά. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με τα Φηρά. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια της γοητευτικής πρωτεύουσας του νησιού και θα θαυμάσουμε τη μαγευτική Καλντέρα. Στη συνέχεια, αφού έχουμε ήδη μαγευτεί από τη μοναδική ομορφιά του νησιού, θα αναχωρήσουμε για το χωριό Πύργος, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την τοπική κουζίνα σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Σαντορίνης (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ – ΣΚΑΡΟΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ – ΟΙΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε από το ξενοδοχείο για να μεταβούμε στο Ημεροβίγλι, το ψηλότερο σημείο της Καλντέρας, αφού πρώτα περάσουμε από το Φηροστεφάνι. Θα έχουμε τον χρόνο να περπατήσουμε στα στενά δρομάκια, να θαυμάσουμε τον Σκάρο, τον βράχο που κάποτε φιλοξένησε μια πολύβουη καστροπολιτεία με 200 σπίτια, καλντερίμια και εκκλησίες, να απολαύσουμε και πάλι την όμορφη θέα και τη μοναδική μαγεία της Καλντέρας. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το μοναδικό Μουσείο Οίνου, 8μ. κάτω από τη γη, στην περιοχή Βόθωνας, το Santowivemuseum (πρώτο στην Ευρώπη και τρίτο στον κόσμο) σε σχήμα λαβύρινθου και μήκους 300 μ. (ατομικά έξοδα). Μέσα στις κατακόμβες του παλιού οινοποιείου παρουσιάζεται η ιστορία του κρασιού και η ζωή του σαντορινιού αμπελουργού από το 1660.Τα μηχανήματα, τα σκεύη και τα εργαλεία είναι αυθεντικά και σπάνια κομμάτια. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τα τοπικά παραδοσιακά σαντορινιά κρασιά. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στην παραλία της Περίσσας. Χρόνος για μπάνιο για όποιον το επιθυμεί και φαγητό στο εστιατόριο Delmimar (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για να μεταβούμε στην παγκοσμίως γνωστή Οία για να απολαύσουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: ΦΗΡΑ – ΑΘΗΝΙΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θα ετοιμάσουμε τις αποσκευές μας για να αναχωρήσουμε στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι την ώρα αναχώρησης μπορούμε να κάνουμε μια τελευταία βόλτα στα Φηρά, να αγοράσουμε αναμνηστικά δωράκια και ντόπια προϊόντα ή να πιούμε καφέ με θέα για μια ακόμη φορά τη μαγευτική καλντέρα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με το τουριστικό λεωφορείο για το λιμάνι του Αθηνιού, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο αναχωρεί στις 15:30 και φτάνει στον Πειραιά στις 23:15 περίπου.
Τιμή: 245€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την BLUE STAR FERRIES
• 2 διανυκτερεύσεις στo πολυτελές ξενοδοχείο NEW HAROULA στα Φηρά.
• 2 πρωινά σε μπουφέ
• Μετακινήσεις με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο.
• Συνοδός του γραφείου
• Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
• Αποδείξεις συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16).
• Η είσοδος στο μουσείο οίνου / 10€ με δοκιμή κρασιών.
• Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.